Abmedia tilbyder dig at bruge Adobes redigeringsprogram Premiere Pro 1.5 (nu version CS3) og har tidligere brugt Premiere version 4.5, version 5 og version 6.0. Har man først fanget ideen i et program er det svært at skifte til et andet og når Premiere oven i købet er blevet så meget bedre i version Pro – ja så kunne jeg ligesom ikke finde en grund til at skifte til noget andet.

Oplevelserne med Premiere har været farverige. 
Version 4.5 var et forfærdeligt program at arbejde med og havde utallige begrænsninger, nok fordi det oprindeligt var lavet til Mac computere og bare forsynet med et interface der gjorde det muligt at bruge programmet på PC.
Derfor var det godt da Adobe endelig kom med version 5, som var beregnet til PC og de havde fået styr på at programmere til PC. Version 6 (og 6.5) var tydelige forbedringer og programmet blev noget mere stabilt. Samtidig kunne det mere, havde flere indbyggede effekter og filtre og havde mulighed for forskellige tidslinie-indstillinger.
Det store gennembrud kom med Premiere Pro 1.5, som er et professionelt program. Kernen i programmet er helt ændret i forhold til tidligere modeller og billedkvaliteten er tydelig bedre. Samtidig fik det nogle nye funktioner som f.eks. “Sekvenser” der gør arbejdet med større projekter meget mere overskueligt.
Overgangen fra Adobe Premiere Pro version 1.5 til version CS3 er let selv om der er kommet en del forbedringer. Kort kan nævnes Color correction som nu er et pro plug-in og der er udvidede muligheder for redigering af audio.
En af de helt store fordele er at DVD-author programmet Encore CS3 følger med i pakken og det er et rigtig avanceret program med mulighed for at brænde alt fra CD til Blu-Ray. Encore kan alt hvad man ønsker sig inden for DVD-udgivelser og er nemt at betjene.

Jeg har prøvet Pinnacle Studio, Windows Movie Maker, Fast AV-master, Ulead Videostudio og andre. Det er udmærkede programmer som har den fordel, at de er nemme at bruge.
Derudover har jeg prøvet profesionelle programmer som Final Cut Pro, Sony Vegas 5.0b, Avid Express, Pinnacle Edition 5 (og Pinnacle Edition Chrome). Jeg var meget opsat på Pinnacle Edition 5 fordi det er et rigtig godt program som laver virkelig kvalitet, men viljen var ikke stærk nok til at overvinde brugergrænsefladen som jeg syntes er, rent ud sagt,  forfærdelig.