Videoredigering, MiniDV og DVD
- Videoredigering -


Indtast søgeord
Search technology by FreeFind.com

HD video
High Definition
HD sider


SD video
Standard Definition
SiteMap
Kamera
Optagelse
Capture
Redigering
Opbevaring
Kvalitet

DVD info
DVD guide
DVD backup
SVCD info
SVCD guide
VCD info
VCD guide

Video teori
Codec
Kompression
Billedformat

Internet
Streaming
VideoTest
Embed code

Hjælpeværktøj
Tips & Trix
Rettigheder
Ordliste
Links


ha@abmedia.dk

Om Videoredigering

Updated 26. september 2013

Du er kommet til en dansk side som fortæller om produktion af DVD, BR, MiniDV, Streaming og meget andet omkring hjælp til videoredigering og videoproduktion.

Hvis du har været her før kan du se på datomærkningen om der er "friske varer" på hylderne ;o)
Hvis du IKKE har været på siderne før kan du forhåbentlig finde en masse informationer som du kan bruge i dit arbejde med video og videoredigering.
I alle tilfælde - God fornøjelse!
HenningA


Unikke besøg


English translation of this website using Google translator. Other languages are available.
Nyheder (eller hvad):
 • [juli 2011]Direkte link
  For tiden opdaterer jeg ikke hjemmesiden, men der er dog en masse baggrundsviden som kan læses på siderne og de bliver jo ikke for gamle. Så vil du gerne have lidt teknisk indsigt omkring video kan du stadig finde masser af oplysninger.
  Måske kommer jeg igen i gang med videoredigering og får tid til opdateringer, men lige nu bruger jeg al min tid som Radioamatør hvor jeg kører Contester med kaldesignalet OU2I og hvor jeg jagter DX'er med kaldesignalet OZ1BII ;o)


 • [maj 2011]
  Jeg har skiftet min computer ud - se oversigt her.


 • [maj 2011]
  Har du set informationer omkring 3D optagelser og teknikken bag. Ellers kan du læse en introduktion om det her.
Løst og fast:
 • Se på sitemap for en oversigt over det meste af hjemmesiden.
 • Finder du et ord du ikke helt forstår kan du bruge ordlisten.
 • Jeg har lagt flere forskellige videofilm på siden og du kan se dem her.
 • Se sitemappen for at få en alfabetisk oversigt over de fleste ting på hjemmesiden eller søg med søgefunktionen til venstre.
 • Er du til hurtig og nem redigering i god kvalitet er sagen MiniDV kamera og Pinnacle Studio Plus, Vegas Movie Studio eller Adobe Premiere Elements.
 • Er du til avanceret redigering i høj kvalitet vil det være en god idé at investere i Adobe Premiere Pro eller Sony Vegas Pro. Benytter du Mac er det tilsvarende program Final Cut Pro eller Adobe Premiere Pro.
 • Vil du være med på High Definition video hedder formatet AVCHD for almindelige brugere. Billederne er kraftigt komprimeret, men til gengæld får du flere pixels i billedet og det er godt hvis du vil lave avancerede effekter. Vil du have bedste kvalitet HD skal du vælge AVC-Intra eller DVCProHD.
  Resultatet kan brændes som HD på Blu-Ray diske eller på en almindelig DVD (AVCHD) som kan afspilles i BR-afspillere der er beregnet til det.
  Læs mere på HD siderne.

Det er altid en god idé at kigge på datoen for sidste opdatering af disse sider for at se om informationerne er tidssvarende eller, om du måske skal prøve at finde nogle nyere.

Herunder vises en oversigt over besøgende lande - indsat den 13. juli 2011. free counters

Alle oplysninger på disse sider videregives uden nogen form for garanti. De fleste ting har jeg lært gennem erfaring eller ved at læse forskellige fagbøger. Internettet er jo også en guldgrubbe af informationer. Iøvrigt ønskes du rigtig gode optagelser - med gode motiver og lysforhold!.

Denne side er om video, streaming, backup, redigering, format, kamera, computer, pc, DV, Komprimering, mpeg, henning, haderslev, video til dvd, videoformater, kompression, MiniDV, dvdshrink, brænder, kopiering, konvertere, redigeringsprogram, bup, ifo, vob, VCD, capture, mini dv, stiktyper, videokamera, DVD, SVCD, codec, digital, digitalredigering, Adobe, Premiere, Videoredigering og meget meget mere. En side om Videoredigering - Teknik og anvendelse. Fra optagelse og redigering til opbevaring af den færdige video. Radioamatørstationen OZ1BII
Disse linier er mest beregnet på søge maskiner ;o) - Samtidig fortæller de hvad denne hjemmeside indeholder!